Työpaikkakuvaus

Autotalo Lohja Oy on vuonna 2011 perustettu täyden palvelun autotalo. Yhtiömme on ollut alan nopeimmin kasvavien joukossa. Siitä osoituksena Kauppalehden myöntämä Kasvaja 2016 sertifikaatti. Menestyksemme perustuu hyvään asiakaspalveluun ja haluun sekä kykyyn tehdä asioita uusilla tavoilla. 

Toimimme Lohjalla valtuutettuna Volkswagen ja Seat jälleenmyyjänä. Lisäksi tarjoamme valtuutetut merkkihuollon palvelut Volkswagenille, Seatille ja Audille.  

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

 

KORIKORJAAMON TYÖNJOHTAJAA 

Tulet toimimaan työjohdon ja asiakaspalvelun tehtävissä vastaavien työnjohtajien työparina. Työhösi kuuluu esim. töiden aikataulutusta, asentajien ohjaamista ja huolto- ja korjaustöiden valmistelua toiminnan sujuvuuden sekä erinomaisen asiakaspalvelun varmistamiseksi. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa autoteknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Sinulla on mielellään Volkswagen, Seat ja Audi -osaamista. Sitäkin enemmän arvostamme oppimiskykyä ja valmiutta hoitaa monipuolista tehtäväkenttää. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja aito halu panostaa asiakaspalveluun. 

Tarjoamme sinulle toimivat ja nykyaikaiset puitteet, loistavan työympäristön, osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä valmistajan erinomaiset koulutuspalvelut. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen 11.2.2018 mennessä osoitteeseen niko.peltonen@autotalolohja.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Niko Peltonen, 044-3327 203